Recensies

Laat hier uw recensie achter!

Super service

★★★★★
5 5 1
Een poosje getwijfeld wat te doen met een bak van 13 jaar oud. Maar toch de reparatie weg ingezet (gebroken veer en in de midden doorgezakt). Ontzettend blij met het uitstekende resultaat na het bezoek van Rob. Mijn bank en ik kunnen er weer jaren tegen! Snelle antwoorden, zeer aantrekkelijke prijs zoals vooraf aangegeven, vakwerk verricht en een klantvriendelijk en prettig gevoel achter gelaten. Al met al een echte AANRADER in deze tijd van ‘snel weggooien’….

Een vakman in hart en nieren!

★★★★★
5 5 1
Rob van de Meubel Hulp Dienst is een hard werkende super vriendelijke zelfstandige die nog kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Hij is super handig, ervaren en creatief in het bedenken van goede oplossingen. Het mechanisme van de relax stoel en de zitting van onze lederen bank heeft hij snel, vakbekwaam hersteld tegen een zeer schappelijke prijs. Hulde aan deze vakman met gouden handjes en oog voor detail en afwerking.

dhr

★★★★★
5 5 1
Vandaag is mijn Jori relaxstoel uitstekend gerepareerd. De monteur Rob is zeer kundig en kon goed improviseren om het probleem snel te verhelpen.Het probleem bleek niet alleen de gasveer te zijn maar ook een gescheurd frame. Door het plaatsen van een verstevigingsplaat kon het frame worden gerepareerd en de nieuwe gasveer worden gemonteerd.Hulde voor Meubel Hulp Dienst en Rob.
Naam
Email
Titel
Rating
Commentaar