Recensies

Laat hier uw recensie achter!

Prima service en betaalbaar!

★★★★★
Ik ben eigenlijk alleen maar heel tevreden. Ik kon snel een afspraak maken. Op de afgesproken datum was de reparateur Rob Koopman er op het afgesproken tijdstip. Ter plekke werd mijn bankstel gerepareerd en vakkundig. PRIMA - DANK JE WEL.
- Theo Jansen

Mooi gerepareerd

★★★★★
De hoek van onze bank was ingedeukt. Deze is snel en netjes gerepareerd. Zo kan onze bank er weer jaren tegenaan.
- Fam van Vliet

Uitstekend werk verricht

★★★★★
Onze Natuzzi bank was behoorlijk ingezakt en Rob heeft deze snel en vakkundig gerepareerd. Bijzonder tevreden over het resultaat.
- Theo Olierook

Zeer kundige, snelle vakman!

★★★★★
Vandaag is onze 3-zitsbank door Rob bij ons thuis gerepareerd. Alle nosagveren zijn vervangen en de bank kan weer jaren mee. Zeer kundige, snelle vakman! Een echte aanrader!
- Jeroen Vonk

Dhr

★★★★★
Vorige week is onze bank gerepareerd Na een uur werken zit er een nieuwe naad in Helemaal top bankinstellingen als nieuw Zeker aan te raden
- Jan drost

dhr

★★★★★
Vandaag is mijn Jori relaxstoel uitstekend gerepareerd. De monteur Rob is zeer kundig en kon goed improviseren om het probleem snel te verhelpen.Het probleem bleek niet alleen de gasveer te zijn maar ook een gescheurd frame. Door het plaatsen van een verstevigingsplaat kon het frame worden gerepareerd en de nieuwe gasveer worden gemonteerd.Hulde voor Meubel Hulp Dienst en Rob.
- Rob van Doorn

Een vakman in hart en nieren!

★★★★★
Rob van de Meubel Hulp Dienst is een hard werkende super vriendelijke zelfstandige die nog kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Hij is super handig, ervaren en creatief in het bedenken van goede oplossingen. Het mechanisme van de relax stoel en de zitting van onze lederen bank heeft hij snel, vakbekwaam hersteld tegen een zeer schappelijke prijs. Hulde aan deze vakman met gouden handjes en oog voor detail en afwerking.
- Hans van der Lande

Super service

★★★★★
Een poosje getwijfeld wat te doen met een bak van 13 jaar oud. Maar toch de reparatie weg ingezet (gebroken veer en in de midden doorgezakt). Ontzettend blij met het uitstekende resultaat na het bezoek van Rob. Mijn bank en ik kunnen er weer jaren tegen! Snelle antwoorden, zeer aantrekkelijke prijs zoals vooraf aangegeven, vakwerk verricht en een klantvriendelijk en prettig gevoel achter gelaten. Al met al een echte AANRADER in deze tijd van ‘snel weggooien’….
- Willy

Toppertje

★★★★★
Per ongeluk mijn leuning van mijn bank kapot.......Rob reageerde snel op mijn bericht. Paar dagen later heeft hij in alle rust mijn leuning van de bank gerepareerd.......kan alleen maar zeggen “ Toppertje”
- Rob Kalkman

Fantastische service

★★★★★
De armleuning van mijn relaxfauteuil was afgebroken. Op mijn mailtje (inclusief foto's van de schade) naar M.D.H. reeg ik binnen een uurtje antwoord, een prijs voor de reparatie en een datum voor de volgende week. De stoel werd heel vlot en correct gerepareerd en de prijs viel nog lager uit dan eerder ingeschat! Kortom een super service, ik kan niet anders zeggen! Threes Smijs
- Threes Smijs

Top bedrijf

★★★★★
Onze hoekbank was ingezakt. Foto's verstuurd en kreeg al snel bericht dat de singels gebroken waren. Kon op korte termijn tegen een betaalbaar bedrag betaald worden. Komt netjes zijn afspraken na en leverd top werk af. Zeer blij met resultaat. Zeker aan te raden deze zaak.
- Durand Jansen

Fantastisch

★★★★★
Vandaag geweest,mijn bank die compleet was doorgezakt zit weer Fantastisch. Rob is enorm vakkundig,professioneel en daarbij ook erg aardig. Kan niets anders dan Meubelhulpdienst enorm aanbevelen.
- patrick noorlander

Aanrader, hoekbank weer netjes

★★★★★
Zeer tevreden, we konden snel een afspraak maken. Zeer vakkundig in de bank open gemaakt, en met op maat gemaakt materiaal netjes opgevuld. De bank heeft weer de oude vorm, en kan weer jaren mee. Hartelijk dank.
- Marco Koning
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content